Werkgroep Sinterklaas

  • Werkgroep Sinterklaas

SINTERKLAAS 2020 OP DE STAPSTEEN

Zaterdag 14 november was het weer zo ver! Sinterklaas en zijn pieten kwamen weer in het land! Door de corona een beetje anders dan normaal. Maar gelukkig hebben zij de weg naar het Pietenhuis toch weten te vinden.

Schoorsteenpietje heeft alle leerkrachten weer een mailtje gestuurd. Ook dit jaar mochten de kinderen hun schoentje zetten, namelijk op dinsdag 24 november. Ook zijn de kinderen druk bezig geweest om onder leiding van Sinterklaas de Sinterklaasbingo te spelen, waar lekkere prijzen mee te winnen waren.

Vorige week hebben de kinderen van groep 5 t/m 8 lootjes getrokken voor de surprises. Ze hebben 5 euro mee naar huis gekregen om een cadeautje te kopen voor in de surprise. We zijn heel benieuwd naar alle creaties!

Woensdag 2 december zullen we Sinterklaas vieren op school. Dit jaar, in verband met corona, op een andere manier dan andere jaren. Zoals we allemaal gezien hebben in het Sinterklaasjournaal, werkt Sinterklaas dit jaar vanuit huis en kan dus geen bezoek aan de school brengen. Maar hier hebben we wat op bedacht...

Aangezien ouders op dit moment niet de school binnen mogen komen, zou het fijn zijn als de kinderen van groep 5 t/m 8 zelf hun surprise naar binnen kunnen brengen zonder de hulp van een ouder.

Ondanks corona gaan we er toch zeker een mooie dag van maken!

 

 


 


 

Terug naar het overzicht

Ontdek de Stapsteen!

Ontdek de Stapsteen!

Kom kennis maken met onze omgeving, leerlingen en ...

Coronamaatregelen op school

Coronamaatregelen op school

Voor wat betreft de coronamaatregelen volgen wij bij SKOzoK ...

Oudertevredenheidsonderzoek

Oudertevredenheidsonderzoek

Herinnering