Voorstelling De kleine vuurtorenwachter ~ do 2 jan~ 11.00 uur €4

  • Voorstelling De kleine vuurtorenwachter ~ do 2 jan~ 11.00 uur €4

Aktiviteitenkommissie De Smeltkroes jeugd te Maarheeze organiseert in de kerstvakantie haar derde voorstelling van dit seizoen. Voor slechts € 4 kunnen kinderen op deze ochtend genieten van een magische en sprookjesachtige voorstelling.

Donderdag 2 januari I 11.00 uur I € 4 I 4 t/m 10 jaar

De kleine vuurtorenwachter – Productiehuis Valentijn

Stel je voor dat je opa vuurtorenwachter is en dat je iedere dag in de vuurtoren mag zijn. De opa van Sylke weet alles over schepen, de sterren, de zee en verre einders. Wanneer opa dood gaat, mag Sylke op de vuurtoren passen. Maar dan gebeuren er plotseling wonderlijke dingen. Het lijkt wel alsof Sylke een opdracht krijgt, maar van wie? Hij moet de zee op, een reis maken naar het koude noorden, maar waarom? Heeft het met zijn opa te maken? En wat wil die walvis van hem?

De kleine vuurtorenwachter is een hartverwarmende, sprookjesachtige voorstelling, die gaat over afscheid nemen, liefde en moed. Het wordt verteld met woorden, schaduwen en schimmen in een grote witte tent waarop geprojecteerd wordt.

Voor deze voorstelling zijn slechts een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Om verzekerd te zijn van een plekje in de tent is het aan te raden op tijd aanwezig te zijn. De kassa gaat open om 10.30 uur. Het is niet mogelijk om vooraf kaartjes te reserveren.

Wil je op de hoogte blijven van onze jeugdvoorstellingen; bekijk en like dan onze

facebookpagina Jeugdvoorstellingen AK Smeltkroes

Terug naar het overzicht

Ontdek de Stapsteen!

Ontdek de Stapsteen!

Kom kennis maken met onze omgeving, leerlingen en ...

Coronamaatregelen op school

Coronamaatregelen op school

Voor wat betreft de coronamaatregelen volgen wij bij SKOzoK ...

Oudertevredenheidsonderzoek

Oudertevredenheidsonderzoek

Herinnering