Vlieg op, dikke bromvlieg! Theater van Santen – zondag 27 september om 11.00 uur (€ 4 entree)

Vlieg op, dikke bromvlieg! Theater van Santen – zondag 27 september om 11.00 uur (€ 4 entree)

Op zondag 27 september om 11.00 uur is er weer een jeugdvoostelling in De Smeltkroes. Voor slechts € 4 kunnen kinderen van 4 t/m 8 jaar (en hun (groot)ouders) genieten van de muzikale vertelvoorstelling ‘Vlieg op, dikke bromvlieg’ van Theater van Santen, naar het gelijknamige prentenboek van Loes Riphagen.

In Vlieg op, dikke bromvlieg! maak je kennis met een uiterst vervelende bromvlieg die voor veel paniek en onrust zorgt. Een aanstekelijke, muzikale en humorvolle vertel- en meedoevoorstelling met een levensgroot boek als decor. Zing mee met bekende liedjes en luister naar nieuwe versjes en liedjes door personages uit het prentenboek die tot leven komen, zoals Het Melkmeisje van Johannes Vermeer.

Versjes, vertelling en livemuziek en zang zijn de ingrediënten voor Vlieg op, dikke bromvlieg! Kinderen mogen niet alleen kijken en luisteren, maar ook ervaren. Ze krijgen meerdere malen de kans om op het toneel mee te spelen. Een voorstelling met een werkelijk verpletterend einde!

Met deze voorstelling opent Aktiviteitenkommissie De Smeltkroes jeugd dit theaterseizoen. Vanwege de coronamaatregelen is het aantal stoelen beperkter dan voorheen. Kom dus op tijd om teleurstelling te voorkomen. De kassa gaat open om 10.30 uur.

Er staan voor dit theaterseizoen nog meer mooie, grappige en indrukwekkende jeugdvoorstellingen op het programma. Aan de kassa op zondag 27 september zijn ook al kaartjes te koop voor deze voorstellingen:

8 november 11.00 uur: Brom Beer – Remco Theater-Kunst
29 december 11.00 uur: En niemand wist waarom – Simone vertelt
28 februari 11.00 uur: Professor D zit in de puree – Hilbert Geerling

11 april 11.00 uur: Donder de Draak – Het meemaak theater

Terug naar overzicht
Meerdere groepen

Beslisboom: "Thuisblijven of ...

In de bijlage vindt u een 'beslisboom' voor ...

Meerdere groepen

Introductie paarse ...

Beste ouder(s)/verzorger(s),Vandaag hebben de groepen 1 tot ...

Meerdere groepen

Rabo Clubsupport

Hallo allemaal, Dit jaar heeft de oudervereniging zich ...

Meerdere groepen

Opening Kinderboekenweek

Vanmiddag hebben we de opening van de Kinderboekenweek ...